/
  • Rondreis door Rwanda

   De vlag van Rwanda zult u vaak tegenkomen tijdens uw rondreis door Rwanda.

   Rondreis door Rwanda, iets voor u? Velen van u zullen Rwanda kennen als het land van de 100 groene heuvels of het Indonesië van Afrika. Tijdens uw rondreis door Rwanda zult u er al snel achter komen waaraan Rwanda deze bijnamen heeft verdiend.

   Rwanda is niet alleen groen, liefelijk en een waar paradijs op aarde. Nee, Rwanda is veel meer dan dat. Een rondreis door Rwanda is een genot voor iedere natuur- en safariliefhebber. Niet alleen de omgeving maakt een verbluffende indruk, ook de culturele kant van Rwanda heeft u veel te bieden! Zo brengt u tijdens uw rondreis in Uganda een bezoek aan het genocide museum in Kigali. Dit is een plek ter nagedachtenis aan de genocide die in 1994 plaatsvond, een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Rwanda. Een enorm indrukwekkende ervaring die u niet snel zult vergeten.

   Daarnaast brengt u tijdens uw rondreis door Rwanda een bezoek aan de gorilla’s en chimpansees niet ontbreken.  Kortom, een veelzijdig land en prima te combineren met een rondreis door de absolute safari bestemmingen Kenia of Tanzania.

  • Populaire Afrika rondreizen

  • Deze 12 daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een 4WD Landcruiser.

   >> Lees meer

   Explorer Kenia

   Explorer Kenia

   Deze 12 daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een 4WD Landcruiser.

   >> Lees meer

  • Een 12 daagse comfortabele rondreis door de noordelijke parken van Tanzania. Dit is een exclusieve rondreis, waarin u uitsluitend kampeert in comfortabele lodges en tentenkampen.

   >> Lees meer

   Tanzania Comfort

   Tanzania Comfort

   Een 12 daagse comfortabele rondreis door de noordelijke parken van Tanzania. Dit is een exclusieve rondreis, waarin u uitsluitend kampeert in comfortabele lodges en tentenkampen.

   >> Lees meer

  • Tijdens deze 12 daagse rondreis door Kenia en Tanzania combineert u het beste van twee unieke safari bestemmingen.

   >> Lees meer

   Victoria Kenia Tanzania

   Victoria Kenia Tanzania

   Tijdens deze 12 daagse rondreis door Kenia en Tanzania combineert u het beste van twee unieke safari bestemmingen.

   >> Lees meer