/
  • Rondreis door Uganda

   Hier ziet u de vlag van Uganda die u tijdens uw rondreis door Uganda tegen zult komen.

   Rondreis door Uganda, iets voor u? Uganda is één van de mooiste safari bestemmingen van Afrika. Of u nu op rondreis wilt om de big five te spotten, of de jungle en prachtige oerwouden van Uganda wilt verkennen, het kan allemaal. Ontdek tijdens uw rondreis door Uganda de veelzijdigheid van dit prachtige land.

   Ga tijdens uw rondreis door Uganda op bezoek bij de beroemde boom klimmende leeuwen in Queen Elizabeth National Park. Ook nemen wij u mee met een prachtige boottocht over de machtige Nijl rivier, waar u het wild kan spotten dat rustig langs de oevers staan te grazen.

   Daarnaast is het mogelijk om tijdens uw rondreis in Uganda een spectaculaire gorilla tracking te doen. U krijgt de unieke kans om oog in oog te staan met gorilla’s in hun natuurlijke leefomgeving. Werkelijk een onvergetelijke ervaring die u niet snel zult vergeten. Uiteraard brengen wij in Kibale National Park ook een bezoek aan onze naaste familie, namelijk de chimpansees.

   Uw kunt uw rondreis door Uganda perfect afsluiten aan een van de vele sprookjesachtige kratermeren en/of tijdens een heerlijk strandverblijf in Rwanda, Kenia of Tanzania. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

  • Populaire rondreizen door Afrika:

  • Deze 12 daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een 4WD Landcruiser.

   >> Lees meer

   Explorer Kenia

   Explorer Kenia

   Deze 12 daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een 4WD Landcruiser.

   >> Lees meer

  • Een 12 daagse comfortabele rondreis door de noordelijke parken van Tanzania. Dit is een exclusieve rondreis, waarin u uitsluitend kampeert in comfortabele lodges en tentenkampen.

   >> Lees meer

   Tanzania Comfort

   Tanzania Comfort

   Een 12 daagse comfortabele rondreis door de noordelijke parken van Tanzania. Dit is een exclusieve rondreis, waarin u uitsluitend kampeert in comfortabele lodges en tentenkampen.

   >> Lees meer

  • Tijdens deze 12 daagse rondreis door Kenia en Tanzania combineert u het beste van twee unieke safari bestemmingen.

   >> Lees meer

   Victoria Kenia Tanzania

   Victoria Kenia Tanzania

   Tijdens deze 12 daagse rondreis door Kenia en Tanzania combineert u het beste van twee unieke safari bestemmingen.

   >> Lees meer