/
  • Rondreis door Zuid-Afrika

   Tijdens de rondreis in Zuid-Afrika zult u de vlag van Zuid-Afrika zeker tegenkomen.

   Rondreis door Zuid-Afrika, iets voor u? Ook wel het regenboogland genoemd. Zuid-Afrika is het land van de vele kleuren, culturen en tradities en biedt daarnaast een prachtige safari beleving. U zult tijdens uw rondreis door Zuid Afrika de echte Afrikaanse sferen tegenkomen met daarbij ook de luxe en westerse invloeden die inmiddels het land hebben bereikt. Met name deze diversiteit spreekt vele safari liefhebbers van jong tot oud aan.

   Een rondreis door Zuid-Afrika kan uitstekend individueel per huurauto (self-drive safari) uitgevoerd worden. Ga op gamedrive in uw eigen voertuig of laat u leiden door een professionele gids die u alle pracht laat zien terwijl u geniet. Combineer de prachtige safari gebieden met een bezoek aan het bruisende Kaapstad met omringende wijnstreken. Tijdens een rondreis in Zuid-Afrika vind u het allemaal!

   In ons Zuid-Afrika aanbod hebben we privé safari’s of kleine rondreizen in groepen. Dus of u nu uw eigen groepje samenstelt of dat wij dat voor u doen, het kan allemaal!

  • Populaire Afrika rondreizen:

  • Deze 12 daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een 4WD Landcruiser.

   >> Lees meer

   Explorer Kenia

   Explorer Kenia

   Deze 12 daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een 4WD Landcruiser.

   >> Lees meer

  • Een 12 daagse comfortabele rondreis door de noordelijke parken van Tanzania. Dit is een exclusieve rondreis, waarin u uitsluitend kampeert in comfortabele lodges en tentenkampen.

   >> Lees meer

   Tanzania Comfort

   Tanzania Comfort

   Een 12 daagse comfortabele rondreis door de noordelijke parken van Tanzania. Dit is een exclusieve rondreis, waarin u uitsluitend kampeert in comfortabele lodges en tentenkampen.

   >> Lees meer

  • Tijdens deze 12 daagse rondreis door Kenia en Tanzania combineert u het beste van twee unieke safari bestemmingen.

   >> Lees meer

   Victoria Kenia Tanzania

   Victoria Kenia Tanzania

   Tijdens deze 12 daagse rondreis door Kenia en Tanzania combineert u het beste van twee unieke safari bestemmingen.

   >> Lees meer